Raportări cu privire la anvelopele uzate colectate

Operatorii economici care colectează anvelope uzate sunt obligați să sorteze și să depoziteze pe platforme betonate anvelopele uzate colectate, separat, în 2 categorii:

  • anvelope uzate destinate reutilizării;
  • anvelope uzate care nu se reutilizează.

Anvelopele care nu se reutilizează trebuie predate către persoane juridice deținătoare de Autorizație de Mediu în vederea reciclării/valorificării termoenergetice sau pentru a fi utilizate ca atare. Codificarea anvelopelor uzate se realizează în conformitate cu Hotărârea 856/2002.

Consultanţă de mediu? Green Enviro Solutions!

Este importantă păstrarea unei evidențe privind cantitatea de anvelope uzate colectate de la persoane fizice și de la persoane juridice, cantitățile de anvelope uzate reșapate, reciclate și/sau valorificate termoenergetic. Evidența cantităților de anvelope uzate gestionate se pastrează timp de 3 ani. Raportarea către Agenția pentru Protecția Mediului a cantităților de anvelope uzate colectate și predate ulterior către reciclatori/valorificatori poate fi întocmită și depusă de către responsabili în conformitate cu cerințele legale. GREEN ENVIRO SOLUTIONS este o companie specializata in servicii de mediu, gestiunea deseurilor si raportari AFM si ANPM.

Managementul deseurilor

Gestionarea deseurilor, colectarea si reciclarea deseurilor

Afla mai multe

Gestiune deseuri constructii

Intocmirea evidentei gestiunii deseurilor in conformitate cu Legea 211/2011

Afla mai multe

Raportare baterii, acumulatori

Raportarea anuala a bateriilor si acumulatorilor uzati colectati in anul anterior

Afla mai multe

Doreşti o firmă de consultanţă de mediu specializată în preluarea responsabilităţilor de mediu pentru o companie precum cea pe care o reprezinţi? Green Enviro Solutions îţi pune la dispoziţie specialişti cu experienţă şi îţi garantează

servicii de calitate!