Acordul de mediu. Servicii de mediu specializate

Acordul de mediu reprezintă un act administrativ ce este emis de către ANPM - Agenţia Naţională de Protecţia Mediului, înainte de începerea realizării unui proiect ce implică obligativitatea acestui acord.

Prin intermediul acordului de mediu sunt stabilite condiţiile şi, după caz, măsurile pentru protecţia mediului ce trebuie respectate în cazul realizării proiectului propus.

 
 

Green Enviro Solutions vă ofera servicii specializate de protecţia mediului, obţinerea autorizaţiilor de mediu, managementul deşeurilor şi raportările lunare sau anuale către APM şi AFM.

GREEN ENVIRO SOLUTIONS - consultanta de mediu

Doresti sa obtii un acord de mediu rapid si eficient? Apeleaza ACUM la GREEN ENVIRO SOLUTIONS!

Ca şi procedură de mediu, conform legislaţiei în vigoare, într-o primă fază se depune la sediul ANPM o notificare ce trebuie întocmită în conformitate cu un conţinut cadru precizat în Ord. 135/2010, precum şi Certificatul de urbanism aferent proiectului propus. ANPM analizează informaţiile primite şi poate decide emiterea unui punct de vedere denumit “Clasarea notificării” sau decide continuarea procedurii de mediu cu depunerea unui Memoriu de prezentare întocmit în conformitate cu Ord. 135/2010. Urmează procedura de mediu cu analizarea documentelor primite de către ANPM în cadrul unei şedinţe ce se întruneşte la sediul ANPM, la care participă şi beneficiarul proiectului. Ulterior ANPM decide continuarea procedurii complete de mediu cu dezbatere publică sau emite decizia că nu se supune procedurii de mediu. Continuarea procedurii de mediu constă în elaborarea unui Raport privind impactul asupra mediului ce este supus dezbaterii publice, unde beneficiarul prezintă proiectul. Pe baza observaţiilor primite de la publicul interesat şi în urma analizării tuturor documentelor, se organizează la sediul ANPM şedinţa de analiză tehnică, unde sunt discutate concluziile proiectului şi unde se ia decizia de emitere a Acordului de mediu. Aceste proceduri pot face ca obţinerea unui acord de mediu să dureze de la 2 săptămâni până la câteva luni şi de aceea demararea demersului trebuie facută cât mai devreme.

Ai întrebări în ceea ce priveşte obţinerea unui acord de mediu?

 

Sună ACUM la 0785 285 717 şi programează o oră de consultanţă GRATUITĂ cu unul dintre specialiştii noştri de mediu.